Django

Deze stoere man is op zoek naar een thuis die verder dan zijn uiterlijk kan kijken. Hij is geen macho, eerder een loebas.

Hij is in onze opvang gekomen nadat zijn baasjes een mensenbaby kregen. Django heeft zoals een echte American Bully betaamt ‘bruut’ gedrag. Ze vonden dit in combinatie met zijn grootte niet veilig meer voor hun kindje. Alsook zou hij soms jaloers reageren op de baby.

Django is niet graag buiten. Hij heeft het snel koud. Wel gaat hij graag mee wandelen op een stevig tempo. Django trekt aan de riem.

Hij kan absoluut niet geplaatst worden met katten.

Met een stabiele teef zou een optie zijn, al zou hij wel rijgedrag vertonen. Uiteraard moet er een kennismaking aan vooraf gaan om te kijken of de klik er is. 

Heel jonge kinderen raden wij af. Oudere kinderen die geleerd hebben om honden met respect te behandelen zijn mogelijk. Wel moet men er rekening mee houden dat hij is afgestaan door zijn jaloerse en brute karakter. We willen dus dat mogelijke adoptanten goed nadenken of zij de nodige hondenkennis hebben en de juiste begeleiding kunnen geven voor dit gedrag. We opteren dan ook mensen die enige kennis of ervaring hebben met powerbreeds.

Hij is verder een heel sociale, leuke hond. Hij speelt ongelooflijk graag en geniet heel hard van aandacht. Django is hier een graag geziene hond. 

ras: 
American Bully
geslacht: 
Reu (steriel)
leeftijd: 
11-11-2018
status: 
GEADOPTEERD