Jefke

Jefke is op zoek naar rust. Naar een thuis waar geen overbodige prikkels zijn. 

Jef kwam in onze opvang nadat hij de nieuwe vriendin des huizes had gebeten bij het wegnemen van een leeg soepbord. Jammer genoeg heeft Jefke inderdaad last van baknijd.

De eigenaar heeft hem aangekocht als pup en blijkbaar heeft Jefke nooit geleerd dat ‘eten wegnemen’ geen bedreiging is. Dit is iets dat dus met de nodige voorzichtigheid, liefde, tijd en geduld  zal moeten worden aangeleerd. Of waar gewoon rekening mee zal gehouden moeten worden. Jonge kinderen lijken ons hierdoor al geen goede match.

We zoeken voor Jefke een rustige thuis die hem op zijn tempo en zonder veel prikkels tot zichzelf kan laten komen.

Hij wandelt graag, maar wordt ook hier snel overprikkeld. Deze prikkels zorgen ervoor dat hij niet meer mee wil wandelen.

Hij zou zindelijk zijn in huis volgens de vorige eigenaars. In zijn binnenhok is hij in het asiel zelf niet zindelijk. Zindelijkheidstraining kan in zijn nieuwe thuis wel eens een opfrissing gebruiken. 

Hij zou met een stabiele teef kunnen volgens de vorige eigenaren, maar wij geven de voorkeur dat Jefke zonder andere dieren geplaatst wordt.

Jefke is een lieve knuffelaar eens je hem goed kent. Verder is hij in zijn dagdagelijkse doen uiterst actief!

Hij is helemaal klaar voor zijn nieuwe thuis vol liefde en warmte. Hopelijk vindt hij snel zijn gouden mandje waar hij kan rekenen op tonnen vol begrip en wederzijds respect. 

Ben je op zoek naar een trouwe compagnon, eentje die van nature onzeker is en dus jouw begeleiding echt nodig heeft. Contacteer ons dan via mail of telefoon. 

ras: 
Stafford
geslacht: 
Reu/steriel
leeftijd: 
17/02/2017
status: 
in asiel