Mama Luna

Luna kwam in slechte conditie in onze opvang samen met haar 9 pups. Deze hebben ondertussen allen hun gouden mandje gevonden. Luna was een supermama en heeft deze kapoenen op een bewonderenswaardige manier grootgebracht. Nu zijn we dus op zoek naar haar verdiende gouden zetel, want ja, ze is zo’n grote “couch potato” dat ze van collega Eline haar eigen persoonlijke zetel heeft gekregen.

Luna kwam in heel slechte omstandigheden in ons asiel. Ze had last van een vlooienallergie waardoor ze vele kale plekken had en was duidelijk ernstig ondervoed. Nu is ze eindelijk aan de betere hand.

Het is een ongelooflijke sociale hond met een heel groot knuffelgehalte. Spelen (lees: speeltjes kapot maken) is haar favoriete hobby. Alsook kan je met eten altijd haar hart voor jou winnen.

Wandelen vindt ze superfijn, dan geniet ze met volle teugen. Wel trekt ze aan de riem.

Haar omgang met andere dieren is niet goed. Katten zijn absoluut uitgesloten, maar ook andere honden lijken haar niet meer te liggen. Ze is dus op zoek naar een thuis waar ze enige hond is en waar er van haar ook niet wordt verwacht om met andere honden om te kunnen gaan.

Kinderen zouden geen enkel probleem zijn voor haar. Ze is een heel geduldige hond en heeft graag heel veel aandacht. Wel moeten kinderen haar grenzen respecteren en haar de nodige rust kunnen geven.

Luna is graag overal op de eerste rij bij. We zoeken dan ook een thuis die haar wil betrekken in het dagdagelijkse gezinsleven. Een thuis waar ze de nodige liefde en warmte krijgt.

 

Zindelijkheid is nog een werkpunt

ras: 
Amerikaanse Stafford
geslacht: 
Teef
leeftijd: 
+/- 2018
status: 
Optie