ROKS

Roks zit al een tijd in onze opvang. Wij hebben ruim onze tijd genomen om hem te leren kennen en hem goed te kunnen evalueren. 

 

Hij heeft geen gemakkelijk verleden. Hij is van een goede thuis verbannen naar een buitenhok, zonder menselijk contact. 

 

Hij heeft tijd nodig om je te leren kennen, om interesse in jou te krijgen. Hij gaat dolgraag mee op wandeling en met lekkere vleesjes wil hij graag zijn beste truckjes bovenhalen. 

 

Wat zoeken wij voor Roks? Een warme thuis, waar hij enerzijds mee mag genieten op de zetel en anderzijds dagelijks zijn nodige beweging en uitdaging krijgt. Mensen die tijd hebben, zodat hij overal bij betrokken mag zijn. Liefst geen andere dieren en ook een druk gezin gaat zijn zenuwachtige mechelaarskant geen goed doen. Een mand vol speelgoedjes maken van hem een gelukkige hond.

 

 

Een paar voorafgaande kennismakingswandelingen met zijn vaste wandelmaatje zijn een must. Hij moet je leren kennen en van zodra het ijs gebroken is, heb je de meest loyale en liefste speelkameraad die je je kan inbeelden. 

 

Denk je dat Roks iets voor jou is? Graag rechtstreeks contact opnemen met mijn vaste wandelmaat : +32 472 03 14 84 of morgane.vr@hotmail.com

ras: 
Mechelse herder
geslacht: 
Reu/steriel
leeftijd: 
14/11/2014
status: 
in asiel