Om het nieuwe jaar sportief te beginnen, stellen we jullie heel graag Maarten De Voeght voor.

Maarten stuurde ons enkele weken geleden een mailtje met de mededeling dat hij op 18/08/2024 deelneemt aan de Ironman 5150 van Hradec Kràlove. Dat betekent 1,5 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen. Een ontzettende prestatie, die wij hem zeker niet gaan nadoen, maar die wij uiteraard wel ten volle supporteren.

Naast een grote liefde voor sportieve uitdagingen, zijn ook (asiel-)dieren iets wat hem heel nauw aan het hart ligt. Naast opvanggezin te zijn voor ons dierenasiel, wil hij heel graag een steentje bijdragen voor onze dieren en is daarvoor op zoek naar mensen die ons dierenasiel willen steunen door zijn sportprestaties te willen sponsoren.

We hebben Maarten mogen ontmoeten als een super warme en spontane man, met het hart op de juiste plaats en die heel graag uitdagingen aangaat. Het zou hem alleszins enorm motiveren als mensen hem, en daarmee eigenlijk ons, een financieel duwtje in de rug willen geven.

Giften kunnen worden voldaan met de volgende gegevens:

Rekeningnummer: BE25 4199 0240 6182
Mededeling: gift Turnhout – Ironman

Naast dat we er als dierenasiel zelf voordeel uit halen, willen we ook écht zorgen dat het voor Maarten een succesverhaal wordt.

Steun jij Maarten mee in zijn avontuur? Volg hem via LinkedIn!

Category
Tags