Testament

Uiteraard wensen we alle dierenvrienden een eeuwig leven. Troost vinden we in de gedachten dat deze dierenvrienden in het hiernamaals niet alleen zullen zijn. Alle pure zieltjes, geliefde viervoeters, gevleugelde en gezelschapsdieren zullen hen opwachten, vergezellen en samen de mooiste sterretjes aan de hemel vormen.

In de tussentijd zorgen we ervoor dat de dieren zonder thuis zich in ons asiel geliefd, verzorgd en geborgen voelen. En daar kunt u ons bij helpen.

U kunt een legaat laten opnemen in jouw testament. Testamentaire legaten en schenkingen zorgen ervoor dat we de broodnodige verzorging en steun kunnen blijven bieden aan onze dieren. Het is dankzij deze legaten en schenkingen dat ons asiel ononderbroken heeft kunnen functioneren.

U kunt dierenasiel Veeweyde Turnhout ook op verschillende andere manieren opnemen in uw testament. Aangezien wij een erkend dierenasiel zijn en een vereniging zijn zonder winstoogmerk, genieten wij van bijzonder lage successierechten.

Wenst u graag meer informatie over het opnemen van Veeweyde Turnhout in uw testament? Neem dan contact op met uw notaris. Hij of Zij vertelt u graag vast meer over de mogelijkheden die gunstig zijn voor uw situatie.