Word vrijwilliger

Wij zijn altijd op zoek naar geëngageerde vrijwilligers, die op vaste basis willen komen. Vrijwilligers kunnen helpen met de dagdagelijkse verzorging van de dieren: het reinigen van dierenverblijven, het onderhouden van de buitenrennen, de dieren eten en drinken geven, mentale en fysieke uitdaging geven aan onze dieren door middel van wandelingen, denkspelen organiseren, …

Wij zijn altijd op zoek naar geëngageerde klusjesmannen en of -vrouwen, die ons willen helpen en bijstaan met hun vakkennis.

Alsook worden er meermaals per jaar activiteiten georganiseerd. Enthousiastelingen die hun bijdrage willen leveren zijn altijd welkom!

Indien u interesse heeft om vrijwilliger te worden, mag u ons altijd per mail contacteren. Zo kunnen we u de nodige documenten toesturen en uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Word opvanggezin

Jaarlijks krijgen we dieren in het asiel die erg jong, oud, ziek of verzwakt zijn. De specifieke verzorging die nodig is om hen te helpen, kunnen we vaak niet geven. Om hen toch te redden, zoeken we bekwame opvanggezinnen die deze specifieke zorg wel kunnen verlenen.

Door middel van een selectieprocedure kunt u hiervoor in aanmerking komen. Ervaring, kennis en tijd zijn van essentieel belang. 

Indien u interesse heeft om opvanggezin te worden, mag je ons altijd per mail contacteren. Zo kunnen we u de nodige documenten toesturen en uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.